lördag 13 augusti 2011

Hösten kommer...

Ja jo... det känns lite som höst nu! Det är liksom lite kallt i luften! Det finns ett träd i Fågelmara, som ofta är det första som gulnar... i veckan har jag sett skiftningar i bladen på det trädet!! Hösten är på gång... Ska bli skönt att gosa in sig i en filt i soffan när stormen viner utanför!!

Appropå soffa... vi hämtade vår nya i veckan!! Den är så skön... särskillt divanen! Den är min... Haha! Lite färgglada kuddar och en ny mysig filt i den bara så blir det kanon! Trångt var det innan i tvrummet nu under renoveringen men nu är det verkligen compact living!! Det blir bättre sen när vi får ordning på golvet och flytta ut köksbordet i köket igen... kanske blir det ett nytt soffbord också!


Köksprojektet börjar man se slutet på... det är inte nära men man ser det! Mattias har lagt det mesta av golvet som vi kan lägga. Golvet ska ju gå ut i hallen och in i datarummet men det får vi jobba med under hösten! En del handtag har kommit på plats, vi använder spis, kyl, frys, ugn och micro. Oooh, tapeten är uppsatt på väggen mot vägen... det höll på att knäcka oss! Som tur väl har jag lärt mig att vara tyst... när Mattias (Pappa är lika dan...) börja tappa tålamodet och det inte går som han vill! Nu sitter den där i alla fall, det blir ingen bild på den... den är vit med vita träd på men på kort är den bara vit! Ni kan väl få se lite detljer...





Emil hjälper till med de sista lådorna.

En "sista" sommar bild på Emil...


Emil har flyttat till en större avdelning! Och det går kanon... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar