söndag 8 maj 2011

Blommor

Detta har varit Emils stora bekymmer idag... eller inte bekymmer, mer glädje!! Ungen var så glad för att vi skulle ut och planera lite lökar idag att han knappt kunde äta frukost! Inte det optimala men tillslut fick han sitta i mitt knä för att han skulle få i sig lite... Han är en latmask när det kommer till att orka sleva in maten själv, och vi har väl skämt bort han lite!!

I alla fall, ut i trädgården när allt var undan dukat och tänderna borstade. Vi planterade 2 sorters liljor och nått annat som jag inte kommer ihåg vad det heter. Emil grävde, pluttade ner lökarna och vattnade. Jätteduktig, en liten trädgårdsmästare!




Vattningen gick tillslut överstyr... men Emil hade roligt!! Vatten kan lätt roa barn... det blir lite efterarbete för oss föräldrar men det kan vi väl bjuda på? Haha! Han var blöt från topp till tå... i stort sett!

Emil har den senaste veckan börjat leka med bilar och motorcyklar... Den orangea KTM:n är favoriten! Pappa upp i dagen... Motorljudet är också med!!  

Fort ska det gå!


Det var ju sågspån som isolering i golvet... Nu ligger det i 3 stooooora sopsäckar på gräsmattan. Och allt är inte ute än... så minst en säck kvar! Man orka inte flytta dem själv, och vi vet inte direkt var vi ska göra av de??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar