måndag 25 april 2011

Fiskat, glass och "anna dä"

Denna underbara dag ha varit så ljuvlig... skönt att man inte hade några större grejer inplanerade! Ha ta´t det lugnt hela dan...

Mattias och hans kompis gick och fiskade vid Stockabron... de såg fisken men den nappade inte!! Haha!! Emil var väl inte så hjälpsam när han började kasta sten i vattnet... och skrek på pappa varannan sekund. Emil och jag hade en liten picnic på gräset bredvid, hans förmiddag mellis... ett päron och lite dricka!


Emil är verkligen stora killen, flera gånger igår och idag har han sagt "anna dä" (=stanna där) och vill göra saker själv som stora killar gör... ibland kan man låta honom göra det själv men ibland måste ju nån vuxen vara med! Han ville ju dra sin kärra själv, och det kan han ju göra... själv är bästa dräng! Dessutom somnade han inte idag heller efter lunch, frågade honom om han hade slutat med det... "Mmmm" och ett stort leende fick jag till svar!


Emil vill ha glass... gottegrisen!
Undrar vem han ha det efter??

På eftermiddagen var vi på caféet och fikade... det skulle vi nog gjort på förmiddagen för det fanns inte så mycket kvar!! Emil fick efterlängtade glass - det tycker han är gott!! Men han hade mer bekymmer om båtarna, fiskmåsarna och folket runt omkring!

Det kändes nästa som sommar idag och kollade man på björkarna så är det inte långt kvar...

1 kommentar:

  1. Haha! Älskar bilden på Emil när han hänger på glassfrysen!

    SvaraRadera