lördag 9 april 2011

Kakel, golvprover, skor till bröllopet och en kostym

Jag har haft en tevlig dag med Mattias i stan... tro det eller ej, men den folkskygge mannen surade inte ihop en enda gång!! Lite putt blev han för att vi var inne 15 minuter innan affärerna öppnade!! Men vi började i skoaffäern - det tog mig 5 minuter att hitta ett par svarta pumps med lagom hög klack till bröllopet i maj (inte mitt bröllop då, det kommer bli av när isbjörnarna dansa tango!!). Vidare till Vero Moda för att kolla en scarfs - men den var lite fel färg och lite lång, få leta vidare... Hämtade Mattias kostym också, Snygging!!

Ut till Kakelhuset i Vederby, en 15 minuter senare hittar Mattias en platta som jag hittade 5 minuter innan men våga inte föreslå den. Helt ortoligt att vi var överrens om plattan!! Vi kollade lite till... den var rätt dyr! Men vi kommer inte hitta nån som vi båda gillar så det fick bli den...  In med7 paket plattor, fix och fog i bilen!!
Vidare för att kolla på golv... först hittar vi inget! Nu ligger det 3 prover på golvet... alla 3 lika snygga!! Beslutsångest...

Vi avslutade dagen med en lunchbuffe på Utkiken... Den var supergod, rekomenderas varmt!! Vi tänkte sitta ute men det blåste storm så vi satt inne, men utsikten va det inget fel på ändå!


Det såg inte riktigt ut så här men nästan, inga löv på träden! Bilden är lånad... Hihi!

Emil har under tiden varit hos sina kusiner och busat! Mormor och morfar var också där så dagen ha varit lyckad för honom också!!

Väl hemma åt vi mellanmålet nere vid vattnet... det var mysigt!! Att titta på fåglar, båtar och vågorna på vattnet ha alltid roat Emil...

Emil är vekligen inne i en fas i hans liv... test-fasen!! Skitkul tycker Emil... inte lika rolig tycker vi föräldrar! "Sitt ner på stolen när du äter", då klättrar han upp på bordet eller försöker få lampan att gunga! "Stå inte på Bobbybilen", Emil står på den och försöker släppa ratten... "Snälla, bit inte i tandbosten", Emil biter antingen hårdare eller trycker ut den med tungan!! Rackarungen... Jaja, man ska ju tydligen lära sig mest av sina misstag! Det gäller väl barn också... eller?


Han är i alla fall det mest värdefulla jag har... Min lilla älskling!!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar